dilluns, 30 de setembre del 2013

BONA NOVA



M'abelleix  compartir amb vosaltres, estimats lectors, els canvis introduïts en la meua carrera literària i que auguren aires de renovació, nous camins per descobrir i moltes oportunitats d’aprendre i seguir millorant com escriptora i també com a persona.
Joan Carles Girbés, agent literari de l’Agencia Gesta serà el meu agent a partir d’ara. M’il·lusiona poder rebre recolzament i orientació per a la meua obra. Però, el que més m’agrada és pensar que les editorials ja no em donaran a mi directament les carabasses, ell les empomarà primer.

Us  aniré compartint els èxits que arribaran en aquesta nova etapa creativa acompanyada d’aquest gran professional del món de la literatura.


divendres, 13 de setembre del 2013

VI CONGRÉS D'EDUCACIÓ A L'ALCÚDIA


Proposta de formació molt interessant per als docents organitzada per la fundació Bromera per al foment de la lectura.

www.fundaciobromera.org

Vl Congrés d’Educació a l’Alcúdia
Educació, inversió de futur

Del 26 al 28 de setembre tindrà lloc a l’Alcúdia el VI Congrés dEducacióVictòria Camps impartirà la sessió inaugural sota el títol «L’educació, més que una professió». Josep RamonedaSandra RacioneroJoan RuéBernardino Salinas i Enrique Gil Calvosón la resta de ponents que participaran enguany en el Congrés.

Si hi esteu interessats, la inscripció estarà oberta fins al 20 de setembre. Podeu formalitzar la matrícula fent clic ací.


dimecres, 4 de setembre del 2013

V CONGRÉS DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL CATALANA


L'AELC ha obert les inscripcions al Congrés de Literatura Infantil i Juvenil Catalana, que tindrà lloc al nou centre cultural del mercat del Born de Barcelona els dies 19 i 20 d'octubre de 2013.
Ací teniu l'enllaç amb el programa  per si és del vostre interés.


http://www.escriptors.cat/node/8922