dilluns, 27 de febrer del 2012

FOTOS DEL CONTACONTES A PEGO




ACÍ TENIU ALGUNES DE LES FOTOS DE L'ACTE DEL DISSABTE 25 A PEGO. IRENE I JO VAM FER OMBRES XINESES PAR ALS NOSTRES ESPECTADORS I ESPECTADORES. HEM PROMÉS MILLORAR L'ACTUACIÓ PER A LA PROPERA VEGADA.
ESTEM MOLT AGRAIDES PER L'ENTUSIASME DEL NOSTRE PÚBLIC INFANTIL

divendres, 24 de febrer del 2012

PRESENTACIÓ-CONTACONTES DE "TAFANER I LA LLUNA" A PEGO

EL DISSABTE 25 DE FEBRER A LES 11:30 A LA CASA DE LA CULTURA DE PEGO IRENE I JO US PRESENTEM "TAFANER I LA LLUNA" D'UNA MANERA MOLT ESPECIAL
US ESPEREM, SERÀ MOLT DIVERTIT

diumenge, 5 de febrer del 2012

TAFANER I LA LLUNA


La nit guarda un fum d'històries i de llegendes plenes de màgia.
Les vols conèixer?
Pregunta-li a Tafaner, que se les sap totes!
També aquella que conta com una nit la Lluna va baixar a la terra, i...a que no saps qui li ca ajudar?

dijous, 2 de febrer del 2012

DIAGNÒSTIC:ANORÈXIA


Diagnòstic: anorèxia conta la història d’una jove que pateix aquesta greu malaltia tan freqüent entre les adolescents. Mitjançant l’estructura d’un diari, l’autora narra el dia a dia en la vida d’una persona afectada d’aquest mal i ens ajuda a reconéixer els indicis més freqüents que evidencien, malgrat la negació de la malalta en aquest cas, que pateix anorèxia. El llibre explica les conseqüències físiques i psicològiques que els trastorns de l’alimentació tenen en la persona. Però també mostra camins per a solucionar i superar l’anorèxia.
Pàgina web de l'editorial

AIXA ARRIBA A L'ESCOLA

Sinopsi
Els alumnes d'una tranquil·la escola s'assabenten que hi haurà entre ells una nova companya procedent del Magrib. Amb l'arribada d'Aixa a l'escola, tot canvia. Tant Anna, la mestra, com els seus alumnes trobaran el camí cap a un món més tolerant i més ric, gràcies a noves dreceres fetes d'emocions i sensacions.

LA DOLÇAINA MÀGICA

Sinopsi
Aquesta rondalla conta les aventures que Hipòlit, el seu protagonista, viu a les muntanyes treballant de pastor. Mitjançant la lectura de les descripcions que fa dels camins i paisatges que s’hi va trobant, els lectors descobriran, a més d’una part de la geografia valenciana plena de màgia i fantasia, el secret que envolta la misteriosa dolçaina que des de l’inici de l’aventura escolta el jove Hipòlit.

IRENE MORENO Y QUINA BARBA from TeleSafor on Vimeo.